Recepta de ‘Què i com menjar durant el càncer’ per atenuar la disfàgia

Un dels efectes secundaris dels tractaments del càncer és la disfàgia a sòlids, que apareix quan hi ha dificultat per deglutir els aliments de textura sòlida o la sensació d’obstacle al pas dels aliments, ens referim a la disfàgia a sòlids. Avui, compartim aquesta recepta del web “Què i com menjar durant el càncer” per evitar aquest efecte.

Aquesta recepta de canelons de carn de fàcil masticació és ideal per atenuar aquest molest efecte secundari.

El projecte ‘Què i com menjar durant el càncer’ és una producció de la Xarxa Audiovisual Local i elaborat en col·laboració amb institucions de referència en oncologia, nutrició i recerca com la Fundació Alícial’Institut Català d’Oncologia (ICO), l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i la Universitat de Barcelona (UB)Més informació en aquest enllaç.

Font: Xarxa Audiovisual Local