Avui, des de ‘Què i com menjar durant el càncer’, compartim el testimoni en primera persona de La pacient oncològica Mari Pau Vila, qui relata la seva experiència a la unitat de nutrició de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, juntament amb la dietista-nutricionista Núria Guillén.
El projecte audiovisual ‘Què i com menjar durant el càncer’ neix de la proposta realitzada per la professora i investigadora de la UB, Anna Tresserra, i l’investigador principal de la Unitat de Nutrició i Càncer de l’ICO-IDIBELL i professor associat de la UB, Raul Zamora, basada en la seva experiència personal i professional en el camp de l’alimentació i els tractaments oncològics.
La Xarxa Audiovisual Local (XAL) incorpora la proposta a la seva línia de Responsabilitat Social Corporativa, recollida en els seus estatuts com una de les missions a complir com a servei públic.
A més, s’incorporen al projecte entitats de la rellevància de la Fundació Alícia, l’Institut Català d’Oncologia (ICO), l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i la Universitat de Barcelona (UB), totes amb un paper molt important en temes de nutrició, oncologia i recerca.
Font: La Xarxa