‘Què i com menjar durant el càncer’: menjar blanc d’arròs amb plàtan i garrofa per atenuar la diarrea

Recepta per atenuar l'efecte secundari del càncer diarrea

La diarrea es defineix com un augment de la freqüència habitual de deposicions acompanyat d’una disminució de la consistència. Pot aparèixer com a efecte secundari dels tractaments del càncer, però també pot tenir altres causes, com l’administració d’antibiòtics. Avui et deixem una recepta de ‘Què i com menjar durant el càncer’ per atenuar la diarrea: menjar blanc d’arròs amb plàtan i garrofa.

El projecte ‘Què i com menjar durant el càncer’ és una producció de la Xarxa Audiovisual Local i elaborat en col·laboració amb institucions de referència en oncologia, nutrició i recerca com la Fundació Alícial’Institut Català d’Oncologia (ICO), l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i la Universitat de Barcelona (UB)Més informació en aquest enllaç.

Font: Xarxa Audiovisual Local