Què i com menjar durant el càncer”. Falsos mites: làctics

junts-contra-el-cancer-làctics


Consumir entre dues i tres racions de làctics cada dia és molt beneficiós durant el tractament oncològic. Avui, desmentim els falsos mites sobre aquest tipus d’aliments amb aquest vídeo a “Què i com menjar durant el càncer”. Aquest vídeo compta amb l’assessorament de l’Institut Català d’Oncologia i la Fundació Alícia.

Els làctics aporten proteïnes, vitamines i minerals com el calci: un nutrient essencial per a la salut òssia. A més, els fermentats com el iogurt afavoreixen el tracte intestinal. En cas de càncer de mama o en cas que calgui controlar el pes es recomana optar per les versions desnatades.

El projecte és una producció de la Xarxa Audiovisual Local i elaborat en col·laboració amb institucions de referència en oncologia, nutrició i recerca com la Fundació Alícia, l’Institut Català d’Oncologia (ICO), l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i la Universitat de Barcelona (UB). Més informació en aquest enllaç.