“Què i com menjar durant el càncer”. FALSOS MITES: Aliments anticàncer?

Avui continuem parlant de falsos mites en l’alimentació durant el càncer, amb l’assessorament de l’Institut Català d’Oncologia i la Fundació Alícia. En aquest cas, ens centrarem en els FALSOS ALIMENTS ANTICÀNCER.

És el torn de parlar dels fruits vermells, l’all, les llavors de lli i la cúrcuma.

 

És una informació de Què i com menjar durant el càncer’, que té com a objectiu donar pautes senzilles i pràctiques per ajudar a la gestió diària de l’alimentació durant el tractament del càncer en persones adultes. És un projecte de la Universitat de Barcelona i els materials audivisuals han estat elaborats per la Xarxa de Comunicació Local. El projecte audiovisual neix de la proposta realitzada per la professora i investigadora de la UB, Anna Tresserra, i l’investigador principal de la Unitat de Nutrició i Càncer de l’ICO-IDIBELL i professor associat de la UB, Raul Zamora, basada en la seva experiència personal i professional en el camp de l’alimentació i els tractaments oncològics.

A més, s’incorporen al projecte entitats de la rellevància de la Fundació Alícia, l’Institut Català d’Oncologia (ICO), l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i la Universitat de Barcelona (UB), totes amb un paper molt important en temes de nutrició, oncologia i recerca.