Pròximes activitats d’Oncolliga Girona

Oncolliga Girona organitza aquest mes diverses activitats per ajudar les persones amb càncer i les seves famílies. Entre elles, destaquen un sopar amb quina solidària, una matinal de marxa nòrdica, l’oncoesquiada i un “tardeo” solidari.

SOPAR + QUINA SOLIDÀRIA

Tot i no ser Nadal, aquest 8 de març, Dia Internacional de les Dones, es realitzarà un sopar i una quina solidària al restaurant La Revo del Club de Tennis Girona.

El total de la recaptació es destinarà al projecte “Guapes i Valentes” un programa que pretén ajudar, en una triple vessant per a les dones que han perdut el cabell a causa de tractaments oncològics: posant a la seva disposició perruques a preus assequibles, oferint assessorament estilístic i d’imatge i fent un acompanyament psicològic que els ajudi a afrontar millor aquest trànsit i la seva recuperació.

L’objectiu final és disminuir l’impacte emocional associat al deteriorament de la imatge personal generat pels tractaments oncològics, tot millorant ’autoestima i la qualitat de vida de les persones afectades.

Feu la vostra reserva al 638 47 96 14
Menú 30€ + 1€ per la quina solidària


MATINAL DE MARXA NÒRDICA

Torna la Matinal de Marxa Solidària, una iniciativa que organitzem conjuntament amb Nordic Walking Girona i que aquest any tindrà un nou punt de sortida, el Camp de Mart de la Devesa. 

Des d’aquest punt de sortida us proposem dos recorreguts de 6,5 km i 8 km

Programa de l’activitat:

De 8h a 8:50h – Inscripcions i recollida d’obsequi

De 9h a 10h – Sessió de pilatwalk a càrrec de l’Eva Espuelas, creadora i fundadora del mètode, una fusió de marxa nòrdica i pilates

A les 10h – Inici de la marxa nòrdica solidària.

En acabar esmorzar per a tots els participants (aigua, entrepà i fruita)

Inscripcions


ONCOESQUIADA

El 16 de març torna l’Oncoesquiada, l’esquiada solidària contra el càncer. Aquest any, els participants podran trobar moltes activitats per fer relacionades amb la neu. Es pot anar amb la família o amb els amics i apunteu-se a les activitats que més us agradin.

Què es farà?

  • Esquí alpí (amb voluntaris de suport o lliure)
  • Esquí de muntanya iniciació (sempre amb voluntaris de suport)
  • Raquetes de neu (sempre amb voluntaris de suport)
  • Trineu (els menors han d’anar acompanyats pels pares o tutors)

Oncolliga Girona us espera a Vallter 2000.

Inscriu-te aquí fins dijous 14 de març a les 12h.


TARDEO SOLIDARI

El pròxim 14 de març, es durà a terme a Girona el Tardeo Solidari, un esdeveniment que pretén donar visibilitat a la Fundació Oncolliga i alhora recaptar fons per la causa.

És una proposta creada per un grup d’estudiants de Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat de Girona juntament amb la Fundació Oncolliga Girona. Amb la participació de diversos col·laboradors i voluntaris, es durà a terme un Tardeo Solidari al pàrquing del campus Montilivi, des de les cinc de la tarda fins a les deu del vespre, on es podrà gaudir de música en viu, servei de barra i diversos Food Trucks.

La voluntat de l’acte és donar visibilitat a l’entitat i sobretot connectar amb el joves mitjançant un esdeveniment divertit i solidari.

“Tardeo solidari” és una iniciativa innovadora que uneix la joventut amb la solidaritat creant un moviment que contribueix significativament a millorar la qualitat de vida de les persones afectades per càncer i les seves famílies.

Font: Oncolliga Girona