Posa’t la gorra amb l’AFANOC al Zoo de Barcelona

Com cada any, el Zoo de Barcelona col·labora amb l’Associació AFANOC Nens amb càncer i celebra al Zoo la jornada solidària Posa’t la gorra el pròxim diumenge 30 de juny. Compra la teva entrada solidària i una gorra de l’artista Tarsila Schubert i col·labora amb la millora de la qualitat de vida dels infants amb càncer i les seves famílies.

  • Preu adult (a partir de 13 anys): 12,50 euros (inclou entrada al Zoo i 1 gorra)
  • Preu infantil (de 3 a 12 anys): 9 euros (inclou entrada al Zoo i 1 gorra)

Els nens menors de 3 anys tenen l’accés gratuït. Demana l’entrada a 0 € a les taquilles.

I participa també en el taller de ceràmica “Fes el teu Xukli clauer” d’11h a 13h.

A més, els educadors del Zoo han preparat el Conta contes “Posa’t la gorra”, una visita guiada contada feta especialment per a la jornada (sessions a les 15:00 h i les 15:45 h. Punt de trobada: carpa d’AFANOC a la Pl. Dama del Paraigua.). 
No et perdis tampoc la resta d’activitats familiars que hi ha al Zoo aquest dia.


COM COMPRO LA MEVA ENTRADA + GORRA DE LA TARSILA SCHUBERT?

Compra ja les teves entrades al nostre web, exclusivament, o a les taquilles del Zoo el mateix dia 30 de juny.

Si compres les teves entrades on line, el dia de la jornada podràs validar-les  directament als torns d’accés amb el teu mòbil sense haver de passar abans per les taquilles!

Entrega de gorres (1 per entrada) a la carpa d’AFANOC a la plaça de la Dama del Paraigua de 10:30 h a 17:30 h presentant l’entrada el mateix dia 30 de juny. Els membres del Zoo Club podran comprar la gorra a un preu especial.


23 ANYS DE POSA’T LA GORRA!

El Zoo de Barcelona ofereix el seu suport a AFANOC des de la primera festa Posa’t la gorra, fa ja 23 anys! Part de la vostra entrada estarà destinada a aquesta associació i la seva tasca en favor dels infants i famílies afectats per aquest greu problema i per poder mantenir la gratuïtat dels serveis que els ofereix.

Font: Zoo de Barcelona i AFANOC