Persones voluntàries s’han format al curs ‘Voluntariat en l’àmbit oncològic’ a Barcelona

Una trentena de persones voluntàries en l’àmbit oncològic s’han format aquest febrer en el Curs de voluntariat en l’àmbit oncològic que la FECEC, Junts contra el Càncer ha organitzat juntament amb la Federació Catalana del Voluntariat Social (FCVS) a Barcelona.

IMG_8079

Durant tres jornades, les persones assistents al curs han rebut totes les eines i recursos necessaris per realitzar els diferents voluntariats en l’àmbit oncològic. En aquesta edició que se celebra a la seu de la Federació Catalana d’entitats contra el Càncer hi ha moltes persones que es dediquen o volen dedicar-se al voluntariat hospitalari i infantil, principalment.

IMG_8089

En les tres jornades que dura la formació han aprés què és la malaltia, com poden ajudar les persones malaltes i els seus familiars davant les diferents situacions que travessen al llarg de la seva malaltia i resolen dubtes i inquietuds que puguin sorgir durant la formació.

Patrícia Missé, psiconcòloga de la Fundació Oncolliga; el Dr. Eduard Batiste-Alentorn, metge oncòleg i membre de la Junta directiva de la FECEC; Jordi Abad, treballador social i Coordinador de voluntariat assistencial a la Fundació Oncolliga; i Irene Costa: psicopedagoga i coordinadora de voluntariat d’AFANOC han estat els formadors d’aquest curs.