Osona Contra el Càncer ja disposa d’un codi Bizum per rebre donatius

Qui vulgui col·laborar econòmicament amb Osona Contra el Càncer ja ho pot fer mitjançant Bizum. 

occ-bizum-fb

Què és Bizum?

Bizum és una aplicació mòbil que permet fer pagaments i cobraments sense necessitat de conèixer el número de compte bancari de qui rep el pagament. El mètode consisteix en què l’usuari activa el servei dins l’aplicació del seu banc, tria el contacte de l’agenda i realitza el pagament. També es pot fer l’ingrés a través d’un codi com en el nostre cas.

Aquesta és una forma instantània, fàcil i molt segura de fer pagaments amb el mòbil que moltes ONG, com Osona Contra el Càncer, ja han incorporat per rebre donatius. Es tracta d’un sistema de pagament recolzat per la gran majoria de bancs.

Per fer-lo servir només heu d’anar a la vostra aplicació bancària en què tingueu Bizum activat, seleccionar l’opció d’enviar diners, introduir-hi el codi 02458 i escollir la quantitat que voleu donar. D’aquesta manera podreu fer els vostres donatius de forma fàcil, ràpida i segura.

En el cas de voler rebre el certificat de la vostra donació i gaudir de la desgravació, només us caldrà omplir aquest formulari amb les dades relatives al vostre donatiu i us farem arribar el vostre certificat a l’adreça de correu electrònic que ens indiqueu.