Osona contra el Càncer consciencia els adolescents sobre la nocivitat de fumar amb el projecte ArTabac

Set centres educatius de Vic, Manlleu, Centelles, Prats de Lluçanès, Gurb i Calldetenes participen aquest curs en el projecte ArTabac, impulsat per Osona contra el Càncer per conscienciar els adolescents i també els adults de la necessitat imperiosa de no començar a fumar o bé de deixar-ho de fer.

A banda de la finalitat pedagògica, que és l’essencial, és també un concurs: es premiaran els tres millors clips de conscienciació contra el consum de tabac elaborats per alumnes de 2n d’ESO, que són els grups-classe a qui s’adreça específicament la campanya.

Els/les alumnes que participen en el projecte han de realitzar i presentar un vídeo (amb les eines adients), que posi clarament de manifest la nocivitat del tabac (que és un hàbit no saludable, que el tabac acaba matant o generant molt mala qualitat de vida, etc…) i que cal no començar a fumar o bé deixar de fer-ho.

El Centre farà arribar a Osona Contra el Càncer els seus 5 millors treballs i un Jurat (format per membres d’ OCC, dels Centres i professionals experts en la matèria) decidirà els 3 treballs guanyadors.

Font: Osona contra el Càncer