#Oncotrail2020 a favor d’Oncolliga Girona segueix endavant

Des de l’organització d’Oncotrail es manté la voluntat de celebrar la 8a edició de la cursa en les dates previstes, els pròxims 3 i 4 d’octubre.

images

Falten encara cinc mesos però s’espera que en aquest temps la pandèmia hagi remès i la situació hagi millorat de manera prou clara per a permetre la celebració d’un esdeveniment esportiu multitudinari com aquest a favor d’Oncolliga Girona.

L’organització, doncs segueix treballant perquè tot estigui a punt, tot i que preveient diferents escenaris. Un d’ells és que finalment l’Oncotrail no es pugui celebrar perquè no es pot garantir la protecció de voluntaris i participants davant de possibles contagis o perquè les restriccions que imposin les autoritats en aquell moment no ho facin viable.

Arribat el cas, aquesta edició s’ajornaria fins al 2021 i tots els equips inscrits mantindrien la seva plaça. Els donatius que els equips haguessin pogut recollir fins al moment de la suspensió es mantindrien també en el seu marcador solidari fins a la celebració de la cursa, l’any següent. Si algun equip es volgués donar de baixa, se li retornarien els diners aportats com a donatiu, però perdria automàticament la seva plaça.

l’organització anima els participants a seguir entrenant i recollint fons, amb l’esperança que es pugui gaudir d’aquesta gran cita esportiva i solidària que és l’Oncotrail.
#EnsEnSortirem #Oncotrail2020