Oncolliga rep el premi a la Integració Assistencial de la Fundació AVEDIS DONABEDIAN

La Fundació ONCOLLIGA ha rebut, juntament amb la Corporació de Salut del Maresme i La Selva i l’Associació de voluntaris de l’Hospital de Calella, el Premi a la INTEGRACIÓ ASSISTENCIAL, de la Fundació AVEDIS DONABEDIAN, que es va lliurar el 13 de gener en l’acte dels Premis 2016 a la qualitat en sanitat, al Palau de la Música de Barcelona.

oncolliga premi

El Premi Avedis Donavediam a la Excel·lència en Qualitat en Integració Assistencial, ha estat atorgat al programa: Servei de Suport Immediat a Domicili (SSID), que es porta terme a l’Alt Maresme, per persones en situació de final de vida, ateses al seu domicili.

És un programa que es realitza gràcies a la col•laboració i coordinació de tres institucions, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen una malaltia terminal i de les seves famílies, seguint els objectius i finalitats que els son pròpies a les tres entitats. És un exemple clar d’integració de serveis sanitaris i socials en un mateix equip de treball, i amb un objectiu comú: l’atenció integral de la persona amb malaltia terminal .

Aquests projecte ha estat reconegut per l’Agencia d’Innovació en Gestió Sanitària, amb Certificat de Qualitat AQAt.