Oncolliga recull fons per a un espectacle de dansa

La Fundació Oncolliga Girona ha posat en marxa una campanya de micromecenatge per finançar les despeses de transport, allotjament i dietes dels artistes que participaran en l’espectacle de dansa que es representarà el 9 de setembre a les set de la tarda al Teatre Municipal de Girona.

Espectacle de dansa de l’any passat. Foto: EL BESO PHOTOGRAFY.
Espectacle de dansa de l’any passat. Foto: EL BESO PHOTOGRAFY.

La idea és que tots els diners que s’obtinguin amb l’espectacle es puguin destinar íntegrament als programes d’Oncolliga. Les recompenses que es poden obtenir a través del micromecenatge són diverses i estan pensades en funció de l’aportació que es faci, i van des de les entrades VIP, passant per la participació en tallers de dansa fins a assistir al sopar de comiat amb els artistes i l’equip organitzador.

El 9 de setembre diversos professionals de la dansa tornaran a posar el seu talent al servei dels malalts de càncer en una gala. En concret, ballarins catalans que triomfen en companyies internacionals presentaran un repertori de coreògrafs de prestigi. L’any passat, el primer d’aquesta iniciativa, es van recollir un total de 7.500 euros que es van destinar a diversos serveis d’Oncolliga, com ara el banc de perruques i l’atenció psicològica.