Oncolliga organitza la cursa solidària ‘Race For Life pel Càncer de Mama’ a Sabadell

La ciutat de Sabadell compta amb una nova cursa solidària el 23 d’octubre: la ‘Race For Life pel Càncer de Mama’, una carrera organitzada per la Fundació Oncolliga amb la col·laboració de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Sabadell.

Cartell Race For Life + Logos_v2.jpg

La cursa solidària de 5 km, organitzada amb motiu del Dia Internacional del Càncer de Mama (19 d’octubre), tindrà lloc el diumenge 23 d’octubre, a les 10 h, amb sortida i arribada al carrer Pi i Maragall de Sabadell. La ‘Race For Life pel Càncer de Mama’ es va presentar en el centre cívic de Cal Balsach, en un acte que va comptar amb la presidenta d’Oncolliga a Sabadell, Isabel Rojas, que es va mostrar molt entusiasmada d’anunciar aquesta iniciativa de caire solidari que arriba a la ciutat de Sabadell. Rojas va especificar que tots els beneficis de la cursa es destinaran a la Fundació Oncolliga.

Pots fer la teva inscripció clicant aquí.

D’altra banda, aquest cap de setmana, Terrassa acull la Cursa de les Dones de Terrassa – Cursa Fanny Sallés, en la qual parts dels diners recaptats també aniran destinats a la Fundació Oncolliga.