Oncolliga Lleida surt al càrrer amb la campanya ‘Una flor per a un projecte 2023’

una-flor-per-a-un-projecte-oncolliga-lleida

El proper dia 5 d’octubre Oncolliga Lleida omple els barris de Lleida amb flors de colors. Un total de 17 parades i unes 50 voluntàries sortiran al carrer a oferir les flors de paper que elles mateixes han fet i les oferiran a la ciutadania per la campanya “Una flor per a un projecte 2023”.

Oncolliga Comarques de Lleida destinarà els recursos assolits en aquesta campanya ” a l’adquisició d’un equip de diatermia d’alta freqüència per aplicar calor tant en la superfície com en teixits profunds, actuant sobre la circulació, la musculatura, els lligaments, les articulacions i les cicatrius. Aquest aparell es destinarà al servei de rehabilitació i fisioteràpia per a persones amb càncer a Lleida.

La diatermia està indicada en el tractament de diverses simptomatologies que limiten el dia a dia dels pacients oncològics: cicatrius, dolor perineal, edemes, manca d’elasticitat… Aquests símptomes es troben en pacients intervinguts de càncer de pròstata, bufeta, úter, recte, mama, i altres tumors, i ajuda a reduir la durada del tractament i la millora del confort del pacient.

Durant el mes d’octubre, a més, l’entitat participa en les següents fires:

1 d’octubre: Fira d’entitats a Balaguer
7 i 8 d’octubre: Fira de la Màgia a Montgai
7 i 8 d’octubre: Fira del préssec a Alfarràs

Font: Oncolliga Lleida