Oncolliga i #MICOMPAÑERODEVIAJE inicien el projecte ‘Grup d’ajuda a joves malalts de càncer’

La Fundació Oncolliga inicia, amb col·laboració de #MICOMPAÑERODEVIAJE, el projecte “Grup d’ajuda a joves malalts de càncer” que ofereix un espai al col·lectiu de joves adults per trobar-se amb altres nois i noies que estan passant la seva mateixa malaltia.

MiCompañerodeViaje_2

En la primera part de cada sessió, un expert en la temàtica de la sessió, tractarà un tema concret relacionat amb la malaltia, amb la finalitat de conèixer l’experiència i consells d’un professional.

A la segona part tots els assistents tindran l’oportunitat d’interactuar entre ells, amb l’expert convidat i amb les dues psicooncòloques d’Oncolliga mediadores del Grup, per debatre i compartir vivències sobre la temàtica de la sessió.

Quan ?

  • Les sessions s’inciaran el 3 d’octubre de 2016, i tindran lloc els primers dilluns de cada mes, a les 17:00 hores, amb una durada d’una hora i mitja.

On ?

  • A la seu d’Oncolliga a Barcelona, carrer Rector Ubach, 5 (al costat de l’estació de FGC Muntaner)

Com ?

  • Per a assistir-hi hauries de cumplimentar el formulari i ens possarem en contacte amb tu.

L’associació Mi Compañero de Viaje va ser creada per dues noies joves que han patit càncer recentment, amb la finalitat de donar suport a qualsevol jove que estigui passant per la seva mateixa situació oferint-los l’oportunitat de poder compartir les seves preocupacions, experiències i vivències pròpies d’una persona de la seva mateixa edat.