Oncolliga i Foment del Treball organitzen la jornada ‘L’empresa i el càncer de pròstata’

Foment del Treball i la Fundació Oncolliga organitzen avui la segona jornada sobre com treballar des de l’empresa la prevenció i detecció precoç del càncer de pròstata. Enguany volem anar més enllà i s’afegeix l’impacte psicològic de les persones que pateixen aquesta malaltia. Les inscripcions encara estan disponibles aquí.

Captura de pantalla 2022-12-20 084802

La sessió s’emmarca en la campanya per prevenir el càncer de pròstata que la Fundació Oncolliga, amb el suport de Janssen, va posar en marxa el novembre passat.

Durant la jornada un grup de experts/es parlaran sobre com les empreses poden ajudar a prevenir i detectar aquesta malaltia en els seus treballadors. Així mateix, s’exposaran els efectes psicològics que poden tenir les persones que pateixen aquesta malaltia i el seu impacte psicològic en les relacions sexuals.

La campanya també ha arribat a les farmàcies de la província de Barcelona amb la distribució de fulletons informatius sobre què convé fer per prevenir el càncer de pròstata.

PROGRAMA

09:45 h
Presentació.
Sra. Roser Fernández. Presidenta de la ComiSsió d’atenció a lEs persones, salut i social. Foment del Treball.

09:55 h
L’empresa i el càncer de pròstata.
Dr. Boi Ruiz. Director de l’Institut Universitari de Pacients de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC).

Dr. Juan Manuel Corral. Consultor en Urologia, Servei de Urologia y Trasplantament Renal, Hospital Clínic de Barcelona, Unitat d’Uroandrologia, Secretari General de la Associació Espanyola de Andrologia i Medicina Sexual (ASESA).

Dra. Montserrat Arzoz. Membres de la Junta Directiva de la Societat Catalana de Urologia (Oficina del Pacient).

Dra. Patricia Martí. Psicooncòloga de la Fundació Oncolliga.

Sr. Ricardo Aparicio. Periodista expert en salut.

11:30 h
Preguntes dels assistents.

11:50 h
Clausura.
Sra. Maria Assumpció Vilà. Presidenta de la Fundació Oncolliga.