Oncolliga i Fènix organitzen el dia 7 activitats solidàries contra el càncer

Oncolliga Girona organitza aquest dissabte 7 de març la ‘Matinal de Marxa Nòrdica contra el càncer’.El punt de trobada serà a les 10 del matí darrera del pavelló de Fontajau. El recorregut consistirà en 8 quilòmetres des de Fontajau, Ribes del Ter, Hortes de Santa Eugènia, Hortes de Salt, àrea de descans de la dona, bassa dels ànecs, pla dels socs i retorn per la via verda.

oncolliga girona marxa nòrdica

El preu d’aquesta activitat és de 5 euros que aniran en benefici de la Fundació Oncolliga. Les inscripcions a la Marxa popular es poden fer des de la mateixa seu de la Fundació (c/ illa fuerteventura, 10) – Trucant al 972 224 963, per mail a nordicwalking.girona@gmail.com promocio@oncolligagirona.cat o el mateix dia de la marxa de 9:30h a 10h. Aquesta activitat és apte per a tothom a partir de 7 anys.

Per altra banda, l’Associació Fènix de Solsona col·labora en el programa Art i cultura contra el càncer ‘Somriu a la vida’. Aquest dissabte s’organitzen tot un conjunt d’activitats a favor de la lluita contra el càncer.

A la plaça de Palau d’11h a 13h tindran lloc els tallers vegetals a càrrec de Riuverd, activitats infantils a càrrec de l’Esplai Riallera i un taller de maquillatge facial.  A la tarda de 16h a 20h hi haurà tot un seguit d’activitats infantils diverses, un berenar popular a càrrec de l’Associació Fènix, un Espectacle de màgia a càrrec del Mag Indi, un Petit Teatre a càrrec de Tatrau Escola de Teatre, actuació musical a càrrec del COMBO i Cercavila amb Ia xaranga TRINXARANGA i batucada TAKUMBA.

A la nit a la sala Polivalent de 21h a 5:30 h, espectacle de malabars, botifarrada popular i a partir de les 23 hores, inici del Concert Solidari amb:
-Rata faires
-Strombers
-Ni5
-Shmervrd