Oncolliga i Àgata participen a la jornada qualitat de vida i càncer de mama

El 6 de juny, l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau organitza la 1a Jornada Participativa sobre qualitat de vida i càncer de mama titulada “Entre nosaltres”.

cancer mama

Aquest esdeveniment serà una jornada de tallers, xerrades, col·loquis, diàlegs i altres activitats destinades a orientar, animar i reunir totes les persones que conviuen amb el càncer de mama, identifiquen la repercussió social de la malaltia o simplement se senten vinculades a la causa.

En aquest marc, Oncolliga Barcelona i el Grup Àgata, dues entitats adherides a la FECEC, Junts contra el càncer, participen com a ponents en aquesta jornada. En aquest sentit, Núria Ferrer, en representació d’Oncolliga Barcelona, serà present a la ponència titulada ‘Un llarg camí: un equip assistencial al teu costat’ que tractarà sobre Com integrar l’atenció òptima del càncer de mama i el director d’Oncolliga, Francesc Viñas moderarà la taula ‘Efectes col·laterals dels tractaments. Es tenen prou en compte?’.  

En la mateixa línia, la presidenta del Grup Àgata, Montse Domènech, participarà com a ponent de la taula ‘Tractament actual del càncer de mama: mites i realitats’ i Montse Muñoz, membre del Grup Àgata serè present en el col·loqui ‘Qualitat de vida en la malaltia avançada’.

Aquí podeu descarregar-vos el programa complet de la jornada.