Oncolliga Girona tanca la celebració del seu 20è aniversari amb un concert de Pep Sala a l’Auditori

La Fundació Oncolliga Girona posarà el pròxim 18 de desembre punt i final als actes de celebració del seu vintè aniversari amb un concert benèfic de Pep Sala a la Sala Montsalvatge de l’Auditori de Girona. El concert, que forma part de la gira Ops! Última ronda, serà la darrera oportunitat de veure Pep Sala en directe a Girona abans que posi punt i a part a una etapa important de la seva carrera artística i iniciï un període sabàtic de concerts.

thumb
L’Última ronda a Girona serà un concert solidari i especial, amb alguns artistes convidats que han format part del disc Ops! Mireu què he fet, en el qual el músic osonenc repassa temes dels seus 40 anys de dedicació professional a la música i on no hi falten els èxits de més popularitat de la seva trajectòria, des de Sau fins a l’actualitat.

Pep Sala tanca amb aquesta gira una etapa que va iniciar l’any 2000 i que ara, 16 anys després, conclou orgullós i amb satisfacció, però amb la intenció de fer coses noves, tant en l’àmbit de la música com fora d’aquest. Per això després d’aquesta gira d’hivern, que s’acabarà l’abril del 2017 a Barcelona, obrirà un període sabàtic de concerts.

“Per a mi és un honor fer aquest concert per l’Oncolliga perquè hi he conegut la gent que hi treballa i sé que fan una gran feina. Serà un concert extraordinari perquè tindré grans amics amb mi a l’escenari i perquè el motiu pel qual el fem és collunut. És important ajudar entitats com l’Oncolliga, que estan al nostre costat quan ho passem malament”, ha assegurat Pep Sala avui en roda de premsa. La presidenta de l’Oncolliga, Lluïsa Ferrer, per la seva part, ha agraït a Pep Sala el seu compromís i ha manifestat la seva satisfacció de poder tancar el 20è aniversari de la fundació amb aquest esdeveniment.

Entrades a la venda a la web de l’Oncolliga

Les entrades pel concert solidari del pròxim 18 de desembre es posaran a la venda demà a través de la web de la Fundació Oncolliga Girona (www.oncolligagirona.cat), a un preu d’entre 10 i 15 euros i amb descomptes especials per als socis de l’entitat i els menors de 13 anys. A més, es posaran també a la venda un número limitat d’entrades a 50 euros que donen dret a seguir el concert des de l’escenari, al costat dels músics, i a conèixer i saludar personalment Pep Sala abans de l’actuació. Els que ho desitgin també poden fer una aportació sense entrada a través de la plataforma Fila 0. Tota la recaptació del concert es destinarà íntegrament a la Fundació Oncolliga Girona, que des de fa 20 anys treballa per millorar les condicions de vida dels malalts de càncer de les comarques gironines i les seves famílies.

Un any de celebracions

El concert posarà punt i final als actes de celebració del 20è aniversari de la Fundació Oncolliga Girona, que van arrencar el passat 21 de febrero, també a l’Auditori, en un acte dirigit especialment als voluntaris de les prop de 90 delegacions amb què compta l’entitat, repartides arreu de les comarques gironines. El segon gran acte de celebració dels 20 anys va tenir lloc el 27 de maig, quan més de 700 persones van assistir al tradicional Sopar Benèfic de l’entitat, celebrat al Palau de Fires de Girona.

La vetllada es va tancar amb una emotiva actuació de Pep Sala, que va pujar a l’escenari a interpretar ‘Boig per tu’, el popular tema de Sau, acompanyat pels treballadors de l’entitat. Per últim, el 21 de setembre el Mas Marroch, l’espai de banquets dels germans Roca, va acollir el “Sopar de les Consciències”, el menú del qual va anar a càrrec de tres estrelles Michelin: Quim Casellas, del Restaurant Casamar, Marc Gascons, del Restaurant Tinars i Jordi Roca, d’El Celler de Can Roca.