Oncolliga Girona regalarà auriculars als pacients de l’ico girona gràcies a la col·laboració de dcu tecnologic

Els pacients oncològics tractats per l’ICO Girona (l’Hospital Dr. Josep Trueta) podran disposar a partir d’aquest mes d’abril d’un joc d’auriculars gratuït gràcies a la col·laboració de l’empresa DCU Tecnologic amb la Fundació Oncolliga Girona.

oncolliga girona auriculars

Representants de la companyia i de l’entitat han fet entrega aquest matí als responsables de l’ICO d’un primer centenar d’unitats, que es distribuiran com a obsequi entre els pacients que així ho desitgin, amb l’objectiu de fer la seva estada al centre hospitalari més amena. Les infermeres seran les encarregades d’oferir-los als pacients oncològics, tant als tractats a l’Hospital de Dia com als ingressats a la planta d’hospitalització.

DCU Tecnologic és una empresa gironina dedicada a la producció i distribució – nacional i internacional – de productes tecnològics relacionats amb el cablejat i la connectivitat. Dirigida per Joan Bertrana i la seva filla Anna, la companyia ha volgut mostrar el seu costat més solidari col·laborant amb l’Oncolliga, entitat que treballa per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer i la dels seus familiars.

Així, la companyia donarà a l’entitat part dels beneficis obtinguts per les vendes de determinats productes en grans superfícies i botigues d’electrònica i informàtica com per exemple Electrònica BF o Bon Preu.

Per poder contribuir el màxim possible a l’encomiable tasca de la fundació, la marca ha decidit incloure en aquesta iniciativa els seus articles més venuts, que majoritàriament són accessoris per a smartphones i tablets (carregadors; powerbanks; connexions USB Tipus C, MFI i Micro USB; i auriculars i altaveus Bluetooth). Les ‘referències solidàries’ de DCU estan marcades amb el segell d’Oncolliga. Com a colofó d’aquesta col·laboració va néixer també la iniciativa de regalar auriculars als pacients oncològics tractats per ICO Girona.