Oncolliga Girona organitza l’Oncocaiac i l’Oncotriatló aquest cap de setmana

La Fundació Oncolliga Girona organitza aquest cap de setmana dos reptes esportius solidaris: l’Oncocaiac i l’Oncotriatló.

La primera de les activitats, l’Oncocaiac, tindrà lloc el 24 de setembre. Aquest repte consisteix en una travessa amb caiac. Els participants sortiran de la platja de Llafranc a les 9 h, vorejaran la costa fins a arribar al Cap de Planes, seguidament voltaran les Illes Formigues i tornaran cap a Llafranc al migdia. En total, és una distància de 7,5km.

pareja-juntos-kayak-rio_1303-16023Foto: Freepik

L’Oncotriatló, que es va haver de suspendre el maig per les previsions meteorològiques adverses, tindrà lloc diumenge 25 de setembre i inclou tres modalitats esportives (10 km de córrer, 5 km en caiac i 2,5 km de natació en aigües obertes). L’esdeveniment tindrà el seu epicentre al Port de Llançà, punt de sortida i arribada de les tres modalitats de la prova. A la cursa a peu (10 km), els corredors resseguiran el litoral pel camí de ronda fins a Cap Ras i finalitzaran el recorregut amb una pujada i baixada a El Castellar, un antic illot annexat al Port. Amb la modalitat de caiac (5 km), els participants aniran de nou fins a Cap Ras, aquest cop resseguint la costa des del mar. I per últim, a la modalitat de natació, aniran fins a la platja de Grifeu i tornaran (aprox. 2,5 km).

Els diners recaptats amb la participació i donacions a totes dues proves tenen com a finalitat finançar els serveis que la Fundació Oncolliga Girona porta a terme per millorar les condicions de vida dels malalts de càncer i els seus familiars.