Oncolliga Girona organitza la cursa Run 4 Cancer el proper 7 de febrer

En commemoració al Dia Internacional del Càncer, que és el pròxim 4 de febrer, la Fundació Oncolliga ha organitzat la cursa ‘Run4Cancer’ el 7 de febrer a Olot.

2016_RUN4CANCER_OK

Els altres municipis on també s’organitza la cursa són: Salt (Gironès), Porqueres (Pla de l’Estany), Olot (La Garrotxa), Planoles (Ripollès), Figueres (Alt Empordà), Palafrugell (Baix Empordà) i Riudellots de la Selva (La Selva). La prova tindrà dues modalitats, una de 5 quilòmetres pensada per tots els públics i per fer-la amb família i l’altre de 10 quilòmetres per a corredors habituals.

Aquesta primera edició de Run4Cancer, vol ser l’inici d’una activitat que pugui esdevenir una referència dins el territori de la província de Girona que és el marc on la Fundació Oncolliga actua. Els recorreguts seran urbans i circulars a totes les poblacions, ja que es prioritza la participació del màxim de corredors possibles.

Totes les inscripcions es poden fer a traves de la web www.oncolligagirona.cat o el mateix dia de la cursa. El preu de la inscripció anticipada serà de 8€ i la inscripció al dia de la cursa serà de 10€. A tots els corredors se’ls hi obsequiarà amb una samarreta tècnica i una bossa de la cursa.