Oncolliga Girona celebra la III edició del Run4cancer el 5 de febrer

Run4cancer és una cursa solidària organitzada amb l’objectiu de recaptar fons pels malalts de càncer i els seus familiars. La iniciativa va néixer l’any 2015 i es va decidir celebrar-la el diumenge més proper al 4 de febrer, Dia Mundial contra el Càncer.

cap-run4cancer

Aquest any se’n celebrarà la tercera edició, el dia 5 de febrer, a les 10 del matí. La peculiaritat d’aquesta activitat esportiva és que la cursa se celebra simultàniament a 8 poblacions diferents de les comarques on la Fundació Oncolliga hi té delegacions: SaltPorqueresTossa de MarRiudellots de la SelvaOlotPlanolesPalafrugell i Figueres. Run4càncer té dues modalitats de cursa: una de 5km pensada per tots els públics i per fer-la en família, i l’altre de 10km pensada pels corredors habituals. Els recorreguts són circulars a totes les poblacions i són bàsicament urbans.

Totes les inscripcions es poden fer a traves de la web www.oncolligagirona.cat o el mateix dia de la cursa. El preu de la inscripció anticipada serà de 8€ i la inscripció al dia de la cursa serà de 10€. A tots els corredors se’ls hi obsequiarà amb una samarreta tècnica i una bossa de la cursa.