Oncolliga engega la campanya ‘Corre contra el càncer’

Oncolliga ha engegat la campanya “Corre contra el càncer” que té lloc al Saló de l’Automòbil,  del 9 al 17 de maig, a l’estand d’Oncolliga, cedit per l’organització del Saló de l’Automòbil, Pavelló 1, Carrer A, Stand 25.

automobil

La finalitat de la campanya és recaptar fons i fer difusió d’Oncolliga i dels serveis que ofereix, mitjançant la distribució de 100.000 tríptics, que inclouen informació del càncer de pròstata, patrocinada pels laboratoris Janssen. L’objectiu és convertir l’estand d’Oncolliga en un circuit de velocitat on hi ha muntats tres circuits d’Scalextric.

Amb el lema “Corre contra el càncer”, Oncolliga convida els visitants a disputar, en parelles, tandes de carreres contra el càncer. Abans de començar cada cursa els pilots acordaran la donació del guanyador. Qui perdi contribuirà aportant el doble.

L’automòbil és sinònim de velocitat, competició, diversió i tecnologia i per això les carreres de Scalextric es complementen amb competicions online mitjançant Ipads que contribuiran a aconseguir una major recaptació global.

A les portes del “Dia mundial del càncer de pròstata”, Oncolliga aprofitarà per oferir informació.