Oncolliga comptarà amb una nova delegació a Rubí a partir del 17 de juny

El col·lectiu es presentarà el 17 de juny amb un acte al Celler

rubi oncolliga

Oncolliga, una entitat que centra la seva tasca en donar suport als malalts de càncer i les seves famílies, comptarà amb un equip a la ciutat de Rubí. La junta d’Oncolliga a Rubí es presentarà el proper 17 de juny al Celler.

Oncolliga porta més de 10 anys acompanyant malalts de càncer i les seves famílies per tal de facilitar i millorar la seva qualitat de vida. Entre els serveis que ofereix l’entitat hi ha suport psicològic, assessorament, atenció a domicili, estètica oncològica, orientació a nivell jurídic, teràpia de parella i préstec de material clínic, entre altres.

A la comarca del Vallès, ja compten amb un equip d’Oncolliga Terrassa, Sabadell, Sant Cugat, Matadepera, Ullastrell, i Castellbisbal, entre altres municipis.  Ara Oncolliga aposta per Rubí que compta amb moltes persones afectades pel càncer i que es podrien beneficiar dels seus serveis, que són gratuïts. El projecte és possible a partir de subvencions de les administracions, amb donacions de particulars i amb els recursos que es recapten en les activitats que organitza l’associació a cada municipi.

Oncolliga ja ha obert diverses línies de col·laboració amb alguns comerços de la ciutat, escoles i particulars per tal de tirar endavant la seva implantació a la notra ciutat.