Oncolliga celebra avui el seu desè aniversari

La Fundació Catalana d’Ajuda Oncològica (Oncolliga) cumpleix 10 anys. Per això, avui tindrà lloc un acte de commemoració del 10è aniversari d’Oncolliga. Serà a dos quarts de 8 del vespre a la Sala d’actes de les cotxeres del Palau Robert (Passeig de Gràcia 107). L’acte estarà presidit per l’Hble. Sr. Boi Ruiz, conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Oncolliga desè aniversari

A l’inici de l’acte el Dr. Albert Tuca, president del Comitè Científic, parlarà d’Oncolliga i la qualitat de vida de les persones amb càncer; tot seguit hi haurà la part central de l’acte en què es farà un reconeixement a unes persones i entitats que han col·laborat d’una forma significativa amb Oncolliga, tant en la gestació i inicis de la Fundació com al llarg d’aquests deu anys, i se’ls lliurarà un guardó en record agraït; a continuació hi haurà una breu actuació musical de Judit Pedemonte, soprano, i Núria Grima, violí; i uns parlaments finals.

Oncolliga és una entitat que té per finalitat l’atenció psico-social a la persona diagnosticada d’una malaltia oncològica i a la seva família durant tot el procés de la malaltia. També organitza activitats de divulgació, prevenció i rehabilitació.

Des de la FECEC Junts contra el càncer, volem donar l’enhorabona a tota la feina que ha fet Oncolliga per contribuir a millorar la qualitat de vida dels pacients amb càncer al llarg d’aquests 10 anys. Felicitats i que compliu molts anys més!