Oncolliga Calella organitza diumenge la VI Marxa solidària contra el cáncer

L’hora de sortida és a les 9 del matí al Camp de Futbol de Mar de Calella. La marxa consistirà en un recorregut de 8 kilòmetres i l’arribada será al Passeig de Mar, Monument a la Sardana.

CARTELL MARXA 2015

Les inscripcions per a la marxa tenenen un cost de 8 euros a benefici de l’entitat però si voleu col·laborar, però no podeu fer la Marxa, podeu venir al local i així emportar-vos la samarreta commemorativa de record.El mateix diumenge, també us podreu inscriure allà mateix de 7:30h a 8:30h (amb un recàrrec de 2€). Nens fins a 7 anys és gratuït.

Els participants rebran una samarreta, gaudiran d’un bon esmorzar esmorzar i tindran un val per a una partida de Mini-golf i sorteig de premis entre tots els participants. (Tres caps de setmana en un Vilar Rural, sopars a varis restaurants, lots de productes de diversos establiments, vals per serveis de perruqueria i estètica, obres d’art, així fins a 50 premis que es sortejaran entre tots els participants.

Així mateix, el proper divendres 5 de juny, a les 20:00h, a la Fàbrica Llobet, l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital (AVAH ) organitza el II Festival Artístic Solidari.  El cost del festival és de 8 euros a benefici del projecte SSID, SERVEI DE SUPORT IMMEDIAT A DOMICILI on també hi col·labora Oncolliga.

Venda anticipada de localitats: Hospital Sant Jaume, Regals Marina (C/ Església, 156) i Llibreria La Llopa (C/ Sant Joan, 62)