OnCodines Trail, un nou repte esportiu i solidari a favor de la Fundació Oncovallès

OnCodines Trail és un repte esportiu i solidari contra el cáncer que tindrà lloc el 21 de març. Es tracta d’un recorregut per muntanya corrent 70 quilòmetres o caminant-ne 55 en equips d’entre quatre i sis persones al llarg d’11 municipis del Vallès Oriental i el Moianès.

oncodines

Els equips que hi participin ho faran amb un doble objectiu: completar la cursa i recaptar un mínim de 600 euros que es destinaran íntegrament a la Fundació Oncovallès i la Barcelona Brain Health Initiative.

Els impulsors de l’OnCodines trail són un grup de corredors de Sant Feliu de Codines, agrupats sota el paraigües de la secció runner del Club Atlètic Sant Feliu. El grup sol participar en curses solidaries com l’Oncotrail de Girona.

En aquest sentit, la participació a la cursa requerirà (a banda de la inscripció de cada un dels participants per les despeses d’organització) la donació de cada equip. Les inscripcions es van obrir el dilluns 23 de setembre. En la presentació també es va fer pública la pàgina www.oncodinestrail.cat que es convertirà en l’eina per centralizar tant les inscripcions com el voluntariat.

L’objectiu de la primera edició de l’OnCodines Trail és arribar als 100 equips inscrits i, per tant, 600 persones inscrites entre les persones que fan el traçat corrent i les que el fan caminant. En cas que hi hagi més equips dels 100 que es preveuen inicialment inscrits, l’organització establirà una llista d’espera.

El fet que els equips hagin d’aportar un mínim de 600 euros de donació que es destinaran íntegrament a la Fundació Oncovallès i al Barcelona Brain Health Inistitute fa que es prevegui recaptar un mínim de 60.000 euros per a destinar- los a l’atenció dels malalts de càncer i a la recerca.

Les donacions de l’OnCodines es destinaran íntegrament al suport i l’ajuda a malalts oncològics i les seves famílies, a la compra de material mèdic i a la investigació.