Nous projectes i serveis de la Fundació Roses contra el Càncer

La Fundació Roses contra el Càncer és una entitat molt compromesa amb la seva tasca, ja que el seu objectiu és, a banda d’aconseguir el benestar de les persones que pateixen la malaltia, ajudar en la investigació d’una futura possible curació.

nous_projectes_serveis_fundacio

Així, durant l’any organitza múltiples iniciatives en benefici dels seus associats o usuaris. I ara, en aquest mes de març posa en marxa el projecte “Esport Terapèutic”, que amb la col·laboració de l’Helena Payán del Centre MEF de Roses, té com a finalitat donar a conèixer l’esport com un estil de vida saludable, tot i passar per unes circumstàncies difícils, com potser una malaltia greu.

En definitiva el que es vol és que aquelles persones que practiquen esport amb una periodicitatg determinada, no ho deixin en el moment, si succeix, de patir una malaltia, i aquells altres que no en practiquen, o comencin a  fer. Aquest servei està previst oferir-lo en sessions individuals i grupals.

El dijous 31 de març es portarà una reunió a la seu de la Fundació, c/ Pescadors nº13, per presentar i explicar el projecte a les persones interessades.

Tatuatge Terapèutic

I ja en el mes d’abril la Fundació posarà en marxa el projecte “Micropigmentació de la mama” amb la col•laboració d’en Quim Gasparín. Aquest nou servei se centra en una solució terapèutica davant  la pèrdua de la feminitat i d’autoestima que pot suposar per a una dona de pit.

Una solució que en Quim dóna realitzant tatuatges terapèutics de mugró i arèola, gratuïts, per retornar-los la seguretat i confiança després del càncer, tot cobrint amb tinta les cicatrius que ha deixat la malaltia. El dia 21 d’abril es farà una reunió també a la seu Fundació per presentar aquest nou servei.

Bona dieta i nutrició

I pràcticament a les portes de l’estiu, a principis del mes de juny la dietista i nutricionista Mireia Guzmán començarà a col·laborar amb la Fundació Roses contra el Càncer oferint assessorament gratuït, a nivell de nutrició, als malalts i familiars que ho puguin necessitar

Així mateix, està previst realitzar tallers i cursos, uns amb caràcter preventiu i d’altres dirigits a malalts que estiguin en tractament, per exemple.

El 9 de juny es realitzarà el primer taller.