Nit solidària d’Osona contra el Càncer a benefici del programa de detecció de càncer de Còlon i Recte

El proper divendres 8 de maig Osona contra el càncer i Rotary Club de Vic organitzen un sopar al recinte firal El Sucre (Vic) de les 20.00 h a les 24.00 h a benefici del programa de detecció precoç del càncer de còlon i recte.

Rotary i il·lusions a Taula
Imatge d’arxiu d’anteriors edicions d’Il·lusions a Taula’.

Sota el nom ‘Il·lusions a Taula’, el sopar és també un punt de trobada de lʼempresariat dʼOsona i la societat civil i, una posada en comú per reflexionar sobre la conjuntura i les necessitats actuals, així com les oportunitats en els propers anys.

En la quarta edició d‘Il·lusions a Taula’, el sopat comptarà amb la participació dʼun destacat ponent, un al·licient i un estímul per despertar la solidaritat i lʼinterès del teixit econòmic i social dʼOsona. El punt de vista del conferenciant convidat, en un moment de màxima atenció per part de tota la societat catalana, esdevindrà un important atractiu de la vetllada.

El programa de detecció de càncer de còlon i recte consistirà en demanar, en els propers dos anys, a les 36.000 persones a Osona (56.000 sumant-hi Ripollès i Garrotxa), que tenen cinquanta anys o més que passin per les farmàcies on recolliran un test dʼanàlisi i diagnòstic per determinar si poden tenir i desenvolupar o no la malaltia.