Neix l’Oncocaiac, el nou repte esportiu i solidari d’Oncolliga Girona

El pròxim 25 de setembre se celebrarà la primera edició de l’Oncocaiac, un nou repte esportiu i solidari que la Fundació Oncolliga Girona posa en marxa amb la voluntat de que tingui continuïtat els pròxims anys. L’activitat, apta per a tots els públics, està pensada per fer gaudir els participants del litorial i de l’esport alhora que col·laboren amb una bona causa: l’ajuda al malalt de càncer.

PANCARTA_ONCOCAIAC

En aquesta primera edició, l’Oncocaiac proposa una travessia en caiac (individual o doble) que comença a Llafranc, passa per les Illes Formigues i torna al punt de partida. Els participants disposaran d’un marge de 3 hores per completar la ruta i a l’arribada podran gaudir d’una arrossada vegetal. Per tirar endavant aquesta nova iniciativa, l’Oncolliga ha comptat amb la col·laboració de diverses empreses del sector, com Tourist Service Llafranc,  Kayaking Costa Brava, Escola de Vela & Kayak Sant Pol de S’agaró i SK Kayak.

A l’activitat s’hi pot participar amb un caiac propi (no estan admesos els inflables) o bé un de cedit per les empreses col·laboradores, amb un preu de lloguer reduït de 10 euros.

La inscripció a l’Oncocaiac té un cost de 30 euros per persona en concepte de donatiu per a la Fundació Oncolliga Girona, i es pot fer a través de la web de l’entitat fins al pròxim 18 de setembre. L’organització també ofereix la possibilitat de col·laborar fent una aportació voluntària perquè aquest repte es pugui fer molt gran i així poder destinar més diners als malalts de càncer i a les seves famílies donant serveis assistencials per millorar la seva qualitat de vida.