Neix el nou repte d’Oncolliga Girona: 100×100

Davant la impossibilitat d’organitzar esdeveniments multitudinaris com l’Oncotrail, l’Oncobike o l’Oncoswim, la Fundació Oncolliga Girona busca nous reptes i propostes esportives que es puguin adaptar a les mesures de seguretat de la pandèmia d ela Covid-19. Així és com ha nascut la iniciativa Onco100x100, una proposta en la qual es convida els amants del running i les caminades llargues a sumar 100 km en 100 dies.

Aquest repte es pot desenvolupar de manera individual o en equip (integrat per un mínim de dos membres i un màxim de 8) i allà on es vulgui (no hi ha un recorregut fixat). Un cop registrats, els participants podran anar anotant en el web la distància que fan en cada sortida, així com en quants dies completaran el repte. Com a mínim, s’hauran de realitzar cent quilòmetres, però es deixa la porta oberta a qui ho vulgui que en pugui realitzar més.

cap-onco-100x100

La participació a la cursa tindrà un cost de 30 euros, que es destinaran íntegrament a l’ajuda i suport al malalt de càncer a través dels serveis que ofereix l’Oncolliga. Però aquesta no és l’única via que amb la qual Oncolliga Girona preveu recaptar diners, sinó que els participants podran demanar donatius en els seus dorsals.

Per això Oncolliga Girona  premiarà el participant o equip que faci més quilòmetres en el termini de 100 dies i també al que aconsegueixi més donatius (en el cas dels equips l’import recaptat es dividirà pels nombre de components).