Moltes gràcies a totes les persones que ens han ajudat a fer possible la campanya #pebrotscancer 2018

Des de la FECEC volem agrair la tasca dels voluntaris, establiments Condis, padrins i tota la gent que ha fet possible la campanya ‘Posem-li pebrots al càncer’ 2018. La iniciativa es va desenvolpuar el divendres 2 i dissabte 3 de febrer en 469 dels establiments que Condis té a Catalunya, coincidint amb el Dia Mundial contra el Càncer (4 de febrer).

IMG_20180125_122727

Mira l’espot de la campanya:

Una de les claus d’èxit de la campanya és la participació dels més de 500 voluntaris que van oferir una bossa amb dos pebrots, un de verd i un de vermell -aportats per la companyia Agroponiente- a canvi d’un preu simbòlic d’1,5 euros.

L’objectiu d’aquesta campanya és fomentar la solidaritat amb les persones que pateixen la malaltia i difondre la tasca d’acompanyament que realitzen les entitats de la FECEC. Les aportacions recollides es destinaran íntegrament a programes de suport i atenció als malalts oncològics i les seves famílies. 

La campanya d’enguany ha estat apadrinada per la periodista Xantal Llavina, l’actor i presentador Quim Masferrer, l’investigador Manel Esteller, director del programa d’Epigenètica i Biologia del Càncer de l’Institut d’Investigacions Biomèdiques de Bellvitge (IDIBELL), el Dr. Germà Lluch, Director de Coneixement i Recerca de l’Institut Català d’Oncologia, els actors Francesc Orella, Candela Anton i Pau Poch, protagonistes de la sèrie “Merlí”, el també actor Abel Folk i pel xef Sergi Cócera. 

El voluntariat que col·labora en la iniciativa prové de les pròpies entitats, així com d’una important crida a la que s’han afegit diferents, institucions i empreses: La Caixa, Kern Pharma, SAGE, Universitat de Barcelona, entre d’altres. En paral·lel, cal afegir que Condis també fomenta la solidaritat entre el seu personal i col·laboradors, que hi participen des dels punt de venda i des de la plataforma central.

A tots els padrins, establiments Condis, voluntaris, institucions i persones que ens han ajudat a fer difusió de la campanya reiterem el nostre agraiment perquè sense vosaltres la campanya no hagués estat possible!