Mishima fregarà el ple al Fortuny per a la Lliga Contra el Càncer

La Lliga Contra el Càncer convertirà, de nou, el divendres de Carnaval en un esdeveniment solidari. De la mà de l’Associació de Concerts de Reus i el Círcol porten, al Teatre Fortuny, una nova edició del concert solidari, en el cas d’enguany, amb Mishima.

mishima

La Lliga ho veu com una oportunitat per recollir recursos econòmics, però també per difondre l’activitat de l’entitat en el si de la societat reusenca, i més en l’any del seu 25è aniversari. ‘Això per nosaltres és molt important’ sentencia Carme Vidal, delegada de la Lliga Contra el Càncer a Reus.

L’Associació de Concerts manté la seva aposta solidària anual, una proposta amb la qual se senten còmodes segons explica Joan Sas, president de l’entitat: ‘Continuem treballant amb molt de gust per a la cultura i, en aquest cas, per a la solidaritat i estem plenament integrats a aquesta causa’.

Mishima seran els encarregats de posar música a aquesta jornada, una proposta que surt de la programació habitual de l’Associació, i que es vol utilitzar per ampliar el ventall de públic. Marc Moncusí, director artístic de l’Associació i vocal d’El Círcol explica que, per al concert solidari, ‘sempre procurem sortir una mica de la línia habitual de l’Associació de Concerts de Reus, que és més aviat música clàssica, tot i que també presentem big bands, jazz i gèneres així, sempre busquen alguna cosa diferent per atraure públic, per donar un significat diferent al concert i atraure gent més jove’. Per al govern municipal, és una nova oportunitat per mostrar les cares de la societat local. En paraules de la regidora de Cultura, Montserrat Caelles, ‘Reus és una ciutat molt cultural, però també una ciutat molt solidària’.

El concert serà el proper 9 de febrer, divendres de Carnaval, al Teatre Fortuny, amb un 70 % d’entrades venudes, una xifra que es preveu que s’enfili fins el 80 o 85 % fins llavors. El preu de les entrades és d’entre 10 i 30 euros en funció de la localitat.