L’ICO Girona rep 18.585 euros de la Fundació Oncolliga recollits en la VI Oncotrail

La Fundació Oncolliga farà una donació als hospitals gironins per millorar el confort i el diagnòstic dels malalts de càncer gràcies a les aportacions recollides en la darrera edició de l’Oncotrail, que va tenir lloc els passats 6 i 7 d’octubre.

190121-Oncotrail_01.jpg_1480585109

Concretament, l’ICO Girona ha rebut, en un acte celebrat el passat 18 de gener, 18.585 euros que es destinaran a l’adquisició d’un total de 8 butaques Decam, que faran més confortable l’estada de pacients i acompanyants durant les sessions de tractament.

L’Oncotrail és una cursa solidària de 100 quilòmetres per equips que va néixer el 2013 amb l’objectiu de recaptar fons per millorar les condicions de vida dels malalts de càncer de les comarques gironines i els seus familiars.

L’itinerari, amb sortida i arribada a Palafrugell, és circular i transcorre per paratges de mar i muntanya del Baix Empordà. El fet que l’organització va íntegrament a càrrec de voluntaris fa d’aquesta prova un esdeveniment esportiu i solidari únic, amb la participació enguany d’unes 600 persones entre avituallaments i logística, fisioterapeutes, podòlegs, serveis sanitaris i forestals.