L’Hospital Sant Joan de Déu serà la seu del congrés mundial de càncer infantil el 2022

L’Hospital Sant Joan de Déu serà la seu del congrés de la Societat Internacional d’Oncologia Pediàtrica l’any 2022. Així s’ha decidit aquest divendres a Lió, on enguany s’està celebrant la cita més important del món oncològic infantil. 

Imatge d'arxiu d'una consulta de l'Hospital Sant Joan de Déu, que serà la seu del congrés mundial de càncer infantil el 2022.
Imatge d’arxiu d’una consulta de l’Hospital Sant Joan de Déu, que serà la seu del congrés mundial de càncer infantil el 2022.

La trobada reuneix més de 2.700 professionals sanitaris d’un centenar de països d’arreu del món, entre oncòlegs, cirurgians, infermeres, radioterapeutes, científics i investigadors.

L’Hospital Sant Joan de Déu és el centre sanitari que més casos de càncer infantil atén a tot l’Estat, amb 350 casos anuals de mitjana, tenint en compte que la incidència d’aquesta malaltia en menors és poc freqüent.

El congrés arribarà poc després que s’obri el Pediatric Cancer Center, previst per a finals del 2020. Una instal·lació que podrà atendre més de 400 pacients cada any i que incorporarà els últims avenços científics i tecnològics per combatre el càncer infantil.