Les inscripcions de la cursa solidària a favor d’Oncolliga es tancaran l’11 de setembre

Una cinquantena d’equips han confirmat ja la seva participació a la tercera edició de l’Oncotrail, una cursa per equips de 100 quilòmetres organitzada per la Fundació Oncolliga Girona amb la col·laboració de l’Agrupació Excursionista i el Club Atlètic de Palafrugell que se celebrarà els dies 3 i 4 d’octubre a l’Empordà. La proposta té un caire absolutament benèfic i tots els diners que es recullin es destinaran a la lluita contra el càncer.

Oncolliga càncer

Per poder participar en l’Oncotrail cada equip ha de fer un donatiu a la Fundació Oncolliga Girona per un import mínim de 1.000 euros.
El període d’inscripcions es tancarà el proper 11 de setembre i el bon ritme de confirmacions de les últimes setmanes fa preveure a l’organització que se superarà el nombre de participants de l’any passat, quan van córrer un total de 55 equips.

Més de 200 voluntaris faran possible aquesta nova edició de l’Oncotrail, que sota el lema «Suma’t al repte» proposa un recorregut circular amb sortida i arribada a Palafrugell.

El recorregut portarà els participants a passar per llocs emblemàtics i abruptes de l’Empordà i la Costa Brava. Els equips, formats per un mínim de sis persones i un màxim de vuit, hauran de cobrir els 100 quilòmetres del recorregut en un temps màxim de 30 hores.

La recaptació d’aquest any es destinarà a finançar els serveis que la Fundació Oncolliga Girona ofereix per millorar les condicions de vida dels malalts, com ara sessions de fisioteràpia, drenatge limfàtic, serveis psicològics, etc. També a cobrir les necessitats dels hospitals a les quals l’administració no pot arribar. Un percentatge de la recaptació es tornarà a destinar a la investigació de la malaltia dins de l’ICO Girona.