Les entitats de la FECEC participen el dia 23 de la Diada de Sant Jordi

Les entitats de la FECEC participaran el dia 23 a la Diada de Sant Jordi amb paradetes distribuïdes en diferents municipis on aprofitaran per donar informació sobre la tasca que realitzen en el seu dia a dia i per sensibilitzar la població sobre la necessitat de prevenir el càncer. I és que en el mes d’abril són significatives les accions de sensibilització que realitzen les entitats de la FECEC.

img_9236_ret

En aquest sentit, AFANOC tindrà una paradeta a la Rambla de Catalunya de Barcelona amb llibres, roses, xuklis  i artesania feta pels propis voluntaris de l’entitat.

La Fundació Enriqueta Villavecchia també estarà present a la Rambla de Catalunya venent roses, ketes i llibres.

La Fundació Oncolliga tindrà paradetes en diversos municipis: a Rubí, Calella de Mar, Vilassar de Mar i Sant Cugat amb roses solidàries.

Així mateix, l’entitat OncoCardedeu-Baix Montseny vendrà roses de solapa, punts de llibre i llibres solidaris al municipi de Cardedeu.

Oncolliga Girona estarà present a la Diada en diferents poblacions de les comarques gironines on també oferirà paradetes de roses solidàries.

OncoVallès, estarà present, com cada any, amb les seves ‘Roses per la Vida” al C/Anselm Clavé de Granollers. La parada estarà des d’avui divendres dia 21 a les 9:00h fins el diumenge 23 a les 20:00h.

Osona Contra el Càncer també disposarà d’una paradeta a Tona amb venta de roses i pins de l’entitat.

A la rambla de la localitat de Roses, la Fundació Rses contra el Càncer tindrà una parada de braçalets i collarets solidaris.