Les entitats de la FECEC participen de la Diada de Sant Jordi

Aprofitant la Diada de Sant Jordi, les entitats adherides a la FECEC participen de la jornada amb parades de venta de roses i material solidaris per recaptar fons a benefici de les entitats.

sant jordi entitats

En aquest sentit, Oncovallès , els dies, 22 i 23 d’abril, com cada any, posarà una parada al carrer Anselm Clavé, 34 de Granollers oferint: Roses per a la vida , llibres d’Oncovallès  i llibres reciclats i dels seus tallers solidaris, espelmes de Sant Jordi, polseres, ventalls, motxilles i coixins del cor. Així com també quadres de roses i punts de llibre fets pel pintor granollerí l’Emili Lloret.

La Fundació Enriqueta Villavecchia  estarà present en una parada a la Rambla Catalunya 101 de barcelona (entre Provença i Mallorca) venent roses i punts de llibre.

Pel que fa Oncolliga, des d’abans de Nadal, des de l’Institut Arraona de Sabadell, dins de l’espai d’Aula Oberta de 2n d’ESO, han estat fent polseres solidàries de fil, que vendran per Sant Jordi en benefici d’Oncolliga.

Les voluntàries d’oncolliga Calella també estaran, el dia 23 venen roses a la Plaça de l’Església, al Portal Gran d’aquesta localitat.   Afanoc tindrà la seva parada de les xucliroses a la rambla de Catalunya (alçada de la Plaça reial) de Barcelona.