L’Associació Fènix celebra dissabte el Dia Mundial Contra el Càncer

El proper dissabte 27 de febrer, l’Associació Fènix celebrarà el Dia Mundial contra el Càncer a Solsona. L’acte de celebració consistirà en una concentració d’espelmes  a la plaça del Camp a partir de les sis de la tarda. Aquest gest simbòlic vol ser un reflex de la lluita contra aquesta malaltia.

fenix dia mundial cancer

Enguany, aquesta celebració duu el lema “Nosaltres podem. Tu pots” i té com a objectiu sensibilitzar la població vers l’impacte social que té aquesta malaltia i també oferir eines per contribuir a adoptar un estil de vida saludable i reduir-ne el risc.

Les espelmes que s’encendran han estat preparades pels alumnes d’ESO de l’Escola Arrels de Solsona i es podran adquirir el dia abans, divendres 26, durant el matí davant de l’Ajuntament o bé el mateix dia de l’acte a partir de les 17h a la plaça del Camp. El cost d’aquestes espelmes no està fixat i s’acceptarà la donació voluntària de qui la compra. Fènix destinarà els diners que es recaptin a poder cobrir la despesa dels serveis que ofereix l’associació.

A banda de la concentració d’espelmes també hi haurà una actuació de ball de la mà de l’Escola de Dansa de Solsona i la cantautora solsonina Alba Marbà interpretarà algunes de les seves composicions.