L’Ajuntament de Girona lliura la recaptació solidària de la 15a Cursa de Sant Silvestre a la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Girona, Eva Palau, han lliurat ahir al migdia a la gerent de la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC), Clara Rosàs, un xec amb l’import recaptat durant la darrera edició de la Cursa de Sant Silvestre de Girona, que va tenir lloc el passat 31 de desembre.

030220 Entrega del xec

Amb aquest són ja sis els anys en què la prova esportiva s’ha adherit a la campanya solidària de la FECEC, que té com a objectiu recaptar fons per combatre el càncer i promoure estils de vida saludables.

En total s’han aconseguit 2.000 euros provinents de l’euro solidari recaptat a través de les inscripcions de les persones participants a la prova d’adults. Aquest import es destinarà a la campanya “Nassos contra el càncer”. A més, per contribuir a la finalitat solidària, tots els corredors i corredores d’aquesta quinzena edició van rebre una xapa de “Nassos contra el càncer” per fer més visible la iniciativa.

La FECEC està integrada per diverses entitats que tenen com a objectiu la lluita contra el càncer a Catalunya, entre les quals hi ha la Fundació Oncolliga Girona. Per aquest motiu, a l’acte de lliurament del taló també hi ha assistit la presidenta d’Oncolliga Girona i vicepresidenta de la FECEC, Lluïsa Ferrer, a més del president del Club Atletisme Girona, Xavier Avellana, en representació de l’entitat coorganitzadora de la Cursa de Sant Silvestre juntament amb l’Ajuntament de Girona.