L’Afanoc pinta un mur de benvinguda a l’entrada d’una llar de pares que tenen fills amb càncer

Deixar els fills o les filles ingressats per un període incert a causa del càncer és complicat i doloros per a les famílies. Per això, l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) ha demanat a l’artista japonesa Mari Ito que pinti un jardí amb flors a l’entrada de la casa dels Xuclis, destinada a les famílies tant de Catalunya com d’Espanya que viuen fora de l’àrea metropolitana perquè tinguin una llar prop de l’hospital on es troba el seu fill o filla.

MariIto

“La primera impressió de el lloc on s’allotjaran és clau”, remarquen des de l’Afanoc. Per això, han demanat a Mari Ito que “transformi el mur de l’entrada en un alegre i acollidor jardí que els pugui inspirar els millors desitjos”.

Nascuda a Tòquio el 1980, Mari Ito es va formar a la Universitat de Belles Arts i Disseny Joshibi, on es va especialitzar en Nihonga, la pintura tradicional japonesa. Establerta a Barcelona des de 2006, l’artista s’ha anat donant a conèixer progressivament, realitzant exposicions a països com França, Turquia, Xina, Estats Units o Canadà -a més de Japó i d’Espanya. Recentment va realitzat una intervenció a la parada Universitat de al Metro de Barcelona.