La Travessa Solidària #MontblancMóra recapta més de 6.500€ per l’AFANOC Tarragona

Agregar-un-subtitulo3-400x284

Afortunadament, la pandèmia no va impedir que Joan Roig fes el recorregut Montblanc-Móra la Nova. Així, el passat 27 de març, va assolir els 100 quilòmetres i 3.200 metres de desnivell dirigits a recaptar diners per a l’AFANOC Tarragona.

I és que, a causa de la pandèmia,  l’AFANOC s’ha vist especialment afectada degut a les restriccions imposades per la COVID. Un fet que ha impedit realitzar actes i campanyes destinats a obtenir recursos. Per tant, gràcies a que la campanya de recaptació de la “Travessa” s’ha allargat fins a l’11 d’abril, s’han pogut aconsseguir un total de 6.520,51 euros.

Des d’aquí, volem agrair a totes les persones, entitats, empreses i institucions que ho han fet possible. Ja que, aquesta ajuda contribuirà a mantenir la gratuïtat dels nostres serveis a les famílies.

L’exit de la iniciativa ha fet que els seus organitzadors s’estiguin  plantejant una segona edició. Si bé el repte s’ha hagut d’adaptar a les mesures de la COVID-19, donant un gran pes a la participació virtual, ha demostrat que la solidaritat no té límits i que es poden seguir impulsant accions per ajudar l’AFANOC a continuar endavant amb els seus projectes.