La SEOM lliura 46 beques a oncòlegs, la xifra més alta de la seva història

La Societat Espanyola d’Oncologia Mèdica (SEOM) ha lliurat 46 Beques SEOM amb una dotació total d’1.227.000 euros a oncòlegs mèdics, socis de SEOM, que els permetrà investigar i formar-se per a millorar la supervivència i qualitat de vida dels pacients amb càncer. Es tracta del nombre més alt de beques lliurades fins ara per SEOM. L’acte de lliurament de les Beques, Projectes i Premis SEOM 2022 va tenir lloc en el marc del Congrés SEOM2022.

2022-10-20 becas 04

En total, es van lliurar quatre estades en centres de referència a l’estranger, set Borses de viatge SEOM per a rotacions externes, dues Beques d’Intensificació, dues Beques de retorn, dos Premis “Som futur”, tres Premis SEOM per a tesis doctorals per a investigadors joves i 23 projectes de recerca. A més, es concediran al llarg de l’any dos Contractes SEOM-Río Hortega i una Ajuda SEOM a la Beca Joan Rodés, en el marc de l’Acció Estratègica en Salut 2022 de l’Instituto de Salud Carlos III. La dotació total dels premis és d’1.227.000 euros.

De totes aquestes beques i premis, 24 han estat per centres catalans. Els hospitals i centres d’investigació premiats han estat l’Hospital Clínic de Barcelona; l’Institut d’Oncologia Vall d’Hebron; l’Hospital Universitari Vall d’Hebron; l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida; l’Hospital Duran i Reynals- ICO L’Hospitalet; l’Hospital del Mar- Parc de Salut Mar; l’Hospital Germans Trias i Pujol – ICO Badalona; i l’Hospital Universitari Dr. Josep Trueta – ICO Girona.