La Mercè i la Cursa de la Dona, dues causes solidàries

La Mèrcè més solidària

La prova atlètica de la Cursa de la Mercè que tindrà lloc el proper dia 28, és una de les més solidàries de Barcelona, ja que els cinc euros que es paguen per cada inscripció es destinen íntegrament a diverses entitats socials i als seus projectes.

En aquesta edició, les entitats beneficiàries d’aquesta acció seran: Associació Catalana per al Parkinson, Iniciatives de Solidaritat i Promoció B-Raval, la Fundació Soñar Despierto, la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia, la Fundació Pasqual Maragall, la Plataforma Unitària Contra les Violències de Gènere, l’entitat Salut Mental Catalunya, la Fundació Aldana, i el grup Voluntaris 2000. Per aquest motiu, córrer per la Mercè és córrer per una bona causa.

Més participació a la Cursa de la Dona

Per altra banda, el Club d’Atletisme de Roses, amb la col·laboració de la Fundació Roses Contra el Càncer i l’Ajuntament de Roses, va organitzar, el passat diumenge, la VII Cursa de la Dona, en benefici de la lluita contra el càncer. Aquest any, la Cursa ha tornat a batre rècord, superant considerablement la xifra de l’any anterior amb la participació d’un total de 539 persones, 425 dones i 114 homes.

La VII Cursa de la Dona va finalitzar sortejant obsequis i regals dels patrocinadors entre totes les persones que hi van participar. Des de la FECEC i la Fundació Roses contra el Càncer es vol fer arribar un gran agraïment al Club d’Atletisme de Roses per la seva solidària iniciativa, i a tots els patrocinadors, voluntaris i participants de la cursa. A la web del Club Atletisme Roses trobareu les classificacions generals de la cursa i un enllaç a la galeria fotogràfica.