La Marxa del Xuixo es reiventa per les mesures de la Covid-19 amb quatre rutes diferents

La 19a edició de la Marxa del Xuixo, que organitza la Fundació d’Oncolliga Girona, es reinventa per adaptar-se a les mesures de seguretat i prevenció per la Covid-19 amb una edició especial que inclou quatre rutes que es poden realitzar en quatre dies diferents.

Les inscripcions es faran de manera virtual a través del web de l’entitat (www.oncolligagirona.cat) on els participants hauran de triar una de les quatre rutes proposades i una data, que podran escollir entre aquests dies: 19, 20, 26 i 27 de setembre.
Els participants podran consultar els itineraris a la pàgina web o bé se’ls podran descarregar a través de Wikiloc de manera gratuïta per poder-los seguir offline. Per la selecció de recorreguts es tracta de rutes que ja s’han efectuat en altres edicions d’aquesta popular marxa.

image003

A més, gràcies a la col·laboració del Gremi de Pastissers de Girona no hi faltaran els xuixos, que habitualment s’entregaven en finalitzar la caminada. Ara bé, per evitar aglomeracions, els assistents a la cursa rebran un número de dorsal quan s’inscriguin, que els servirà per recollir el xuixo a la pastisseria que se’ls indicarà, el mateix dia que vagin a fer la marxa.

Per tal d’endolcir l’edició d’enguany, l’Oncolliga fa una crida als participants de la marxa perquè omplin les xarxes socials amb fotografies seves gaudint de l’emblemàtic xuixo amb el hashtag #marxadelxuixo2020.

El preu de la inscripció és de cinc euros en concepte de donatiu per a la Fundació Oncolliga Girona, una aportació que és vital perquè l’entitat pugui seguir donant suport tant els pacients com els seus familiars. Arran de l’actual crisi social i sanitària ha vist reduïts considerablement els seus ingressos habituals, provinents majoritàriament d’activitats solidàries organitzades pels voluntaris de les diferents delegacions.