La Lliga de Tarragona celebra la seva Diada del Voluntariat i el seu 30è aniversari

La Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre celebra el pròxim 22 d’abril la seva tradicional Diada del Voluntariat i enguany ho fa amb una efemèride especial, la celebració dels 30è aniversari de l’entitat.

diada

Enguany, la Diada del Voluntariat amb la commemoració del 30è aniversari se celebrarà el dissabte, 22 d’abril a l’hotel Gran Palas de la Pineda, a partir de les 11.30 hores.

El programa previst és:

 • 11:30 h: Ponència
 • 12:15 h: Balanç activitats 2022. Projectes 2023
 • 12:30 h: Distincions a les delegacions i al Voluntariat
 • 12:45 h: Parlaments
 • 13:15 h: Fotografia de família
 • 13:30 h: Dinar de germanor
 • La Lliga porta trenta anys donant suport als malalts de càncer i al seus familiars. Poc a poc ha anat
  creixent fins a convertir-se en l’entitat de referència en ajuda oncològica a la demarcació de Tarragona. Va néixer amb l’objectiu de realitzar activitats que millorin el control i la prevenció del càncer a la població, a més de realitzar tasques d’orientació i suport als malats i a les seves famílies.

  Actualment té 123 delegacions repartides per tota la província de Tarragona i consta amb més de 3000
  socis i més de 600 voluntaris.

  Algunes de les actuacions de la Lliga són: el control i prevenció de la malaltia a través dels Programa de Detecció Precoç del Càncer de Mama i el de Còlon i Recte; i la creació del Registre del Càncer a Tarragona. Aquests programes, i la gestió del Registre es fan des del Servei d’Epidemiologia i Prevenció del Càncer de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, que compta amb el suport de la Lliga.

  L’entitat destaca que aquesta feina no hauria estat possible sense el suport incondicional de les administracions i la col·laboració i esforç de voluntaris i col·laboradors que ha fet possible tots els projectes passats, actuals i futurs.