La Lliga Contra el Càncer de Tarragona i Terres de l’Ebre commemora el 4 de febrer a Reus

Sota el lema “Plantem-li Cara”, La Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre commemora a Reus el dia 4 de febrer, Dia Mundial Contra el Càncer, amb una jornada plena d’activitats que combinarà la part de sensibilització amb la part festiva.

Presentació dels actes del Dia Mundial Contra el Càncer-20230130135059Foto: Ajuntament de Reus

La jornada tindrà lloc a l’espai de La Llotja de Reus, començarà a les 9:30 h de matí i finalitzarà a les 13 h amb un vermut solidari a la plaça de Prim. Durant tot el matí, la ciutadania tindrà l’oportunitat d’escoltar petites conferències a càrrec de professionals del sector, però també prendrà protagonisme les intervencions de testimonis supervivents de càncer que participaran en una taula rodona per parlar de l’experiència en primera persona. Tot això es combinarà amb una actuació musical de Joan Masdéu, una actuació d’humor a càrrec de Pep Ayala i lectures de textos per part de diverses entitats culturals de Reus. Durant l’esdeveniment es presentarà també el nou delegat de la Lliga a Reus.

Captura de pantalla 2023-02-03 091243

“Commemorem el dia mundial el 4 de febrer, però s’hi treballa els 364 dies restants de l’any”, destaca Agustina Sirgo, presidenta la Lliga Contra el Càncer. També ha volgut remarcar la gran tasca que realitzen totes les persones voluntàries de la Lliga de totes les delegacions que conformen l’entitat, ja que “són un pilar fonamental i gràcies a les quals la xarxa cada cop es fa més gran”.

Programa de la jornada