La Lliga contra el càncer celebra el 9 d’abril la Diada del Voluntariat

El pròxim dissabte, 9 d’abril, la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre celebrarà, un any més, la Diada del Voluntariat a l’Hotel Gran Palas de la Pineda a Vila-seca.

diada voluntariat lliga cancer

L’acte començarà a les 11.00 hores amb la ponència “El càncer de pulmó en la dona” a càrrec de la Dra. Enriqueta Felip,  Cap de la Unitat de Càncer de Pulmó de l’Hospital Universitari de la Vall d’Hebron.

Posteriorment, es farà el balanç d’activitats 2015 i els projectes 2016 de la Lliga Contra el Càncer a càrrec de David Ortega, director de l’entitat i d’Òscar Ros, director de l’Hospital de Móra d’Ebre. A les 12.45, la Lliga donarà les distincions a les delegades i delegats amb 10 anys a l’entitat, una manera d’agrair la dedicació voluntària dels representants al territori.

Després del torn de parlaments que protagonitzaran el president de la Lliga, Joan Borràs i les autoritats locals i de la demarcació es procedirà al dinar de germanor amb els socis i voluntaris.

El preu del tíquet és de 30 euros i es pot reservar plaça trucant al telèfon de l’entitat 977 23 24 24. Es diposarà d’autobusos des de Reus, Tarragona i Tortosa.